'Tegenvaller voor Overmars en Van Bommel: Ekkelenkamp kiest voor concurrent'

Reacties

Antwerp FC moet de komst van Jurgen Ekkelenkamp uit het hoofd zetten. Club Brugge lijkt de slag om de 22-jarige middenvelder te gaan winnen.

'Tegenvaller voor Overmars en Van Bommel: Ekkelenkamp kiest voor concurrent'
© Pro Shots

Marc Overmars meldde zich eerder deze zomer bij Hertha BSC voor de jeugdinternational. De technisch directeur van Antwerp schrok van de hoge vraagprijs en besloot (nog) niet toe te happen. Club Brugge is inmiddels hard op weg de koploper van de Pro League af te troeven. De regerend landskampioen heeft nog genoeg geld in kas na de recordtransfer van Charles De Ketelaere naar AC Milan en zou inmiddels een principe-akkoord hebben bereikt met Hertha.

Volgens Het Laatste Nieuws is Brugge ook rond met Ekkelenkamp, die zo'n 4,5 miljoen euro moet kosten. De middenvelder verkaste vorige zomer van Ajax naar Hertha, maar raakte in de loop van het seizoen uit beeld in de Duitse hoofdstad. Bij Brugge wordt Ekkelenkamp de tweede nieuwe middenvelder. De Belgische topclub nam eerder deze transferwindow Casper Nielsen over van Union Sint-Gillis. Ruud Vormer lijkt juist op weg naar de uitgang.

Spelersprofiel

J. Ekkelenkamp


Geboortedatum:
5 april 2000
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
Zeist
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,88 m
Gewicht:
83 kg
Huidige club:
Antwerp FC
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.