Tegenvaller voor Heitinga: Rensch moet Klassieker missen

Reacties

John Heitinga kan voor De Klassieker een streep zetten door de naam van Devyne Rensch. De vleugelverdediger was voor de halve finale van het toernooi om de TOTO KNVB-Beker een twijfelgeval, maar gaat de wedstrijd niet halen.

Tegenvaller voor Heitinga: Rensch moet Klassieker missen
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 2
Ajax
Ajax

Woensdagavond moet Ajax op bezoek in De Kuip. Na een dramatische middag in De Adelaarshorst (0-0) lijken de Amsterdammers te moeten winnen om nog kans te maken op een prijs. De achterstand op koploper Feyenoord is in de Eredivisie immers gestegen naar acht punten.

Bij Ajax was er de hoop dat Rensch de kraker in Rotterdam zou gaan halen, maar Heitinga kan geen beroep op de international doen. De vleugelverdediger ontbrak al tegen Go Ahead Eagles en haalt ook de strijd met de aartsrivaal niet. Daardoor lijkt de oefenmeester opnieuw een beroep te gaan doen op de Mexicaan Jorge Sánchez.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Buiten het ontbreken van Rensch heeft Heitinga een vrijwel fitte spelersgroep. De langdurig geblesseerde Ahmetcan Kaplan is niet van de partij. Wel is Steven Bergwijn fit genoeg om mee te gaan naar Rotterdam-Zuid. De aanvaller kampte met pijntjes, maar is volledig inzetbaar.

Bekijk hier al onze video's
Meer TOTO KNVB-Beker
Meer over TOTO KNVB-Beker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.