Tegenvaller voor Bayern: aanwinst Guerreiro voorlopig uit de roulatie

Reacties

Raphaël Guerreiro kan de komende tijd niet in actie komen voor Bayern München. De regerend kampioen van Duitsland meldt zaterdag via de officiële kanalen dat de Portugees international een kuitspierblessure heeft opgelopen.

Tegenvaller voor Bayern: aanwinst Guerreiro voorlopig uit de roulatie
© Pro Shots

Guerreiro (29, links op de foto) maakte eerder deze zomer transfervrij de overstap naar Bayern. De 64-voudig international van Portugal speelde voor zijn komst naar Der Rekordmeister zeven jaar bij Borussia Dortmund. Tegen Rottach-Egern (0-27) maakte Guerreiro als invaller zijn officieuze debuut met een goal.

Bayern maakt zich nu op voor een serie oefenwedstrijden in Azië, maar de verdediger blijft geblesseerd achter in München. Guerreiro moet in elk geval de duels met Manchester City, Kawasaki (uit Japan) en Liverpool aan zich voorbij laten gaan.

Op 12 augustus begint Bayern met de strijd om de Duitse Super Cup tegen RB Leipzig officieel aan het nieuwe seizoen. Zes dagen later is de eerste competitiewedstrijd tegen Werder Bremen (uit). De verwachting is dat Guerreiro dan nog niet van de partij zal zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.