Ongeruste Spurs-manager wil snel duidelijkheid over toekomst Kane

Reacties

Tottenham Hotspur-manager Ange Postecoglou hoopt dat er snel duidelijkheid komt over de toekomst van Harry Kane. De Australiër heeft geen trek in een langdurige transfersoap rond de aanvoerder van de Londense club.

Ongeruste Spurs-manager wil snel duidelijkheid over toekomst Kane

Tottenham is op dit moment bezig aan de pre-season tour door Australië, Thailand en Singapore en Kane is daarbij aanwezig. De topscorer van Spurs wordt steeds nadrukkelijker in verband gebracht met Bayern München. Ook Manchester United zou nog altijd geïnteresseerd zijn.

Postecoglou werd tijdens een persconferentie in zijn vaderland gevraagd naar de huidige stand van zaken rond Kane. 'Je kunt wel stellen dat ik er niet gerust op ben', vertelde de manager van Tottenham. 'Harry is een heel belangrijke speler voor ons team en ook heel waardevol voor de club.'

'Ik houd me er niet elke dag mee bezig, maar elke keer als ik of Harry met de media spreek, gaat het altijd gelijk hier over. Voor alle partijen is het beter dat dit niet te lang gaat duren. We gaan hem geen deadline stellen, dat zorgt alleen maar voor nog meer druk', aldus Postecoglou. Kane heeft bij Tottenham nog een contract tot medio 2024.

Tottenham begon de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een nederlaag tegen West Ham United. De Londenaren spelen zondag in Bangkok (Thailand) tegen Leicester City en volgende week woensdag is Lion City Sailors de tegenstander in Singapore. De Premier League start voor Tottenham op 13 augustus met een uitduel bij FC Brentford.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.