Après-ski bij Bayern: Tuchel swingt voor De Ligt en Gravenberch

Reacties

De voorbereiding is in volle gang en dat betekent dat de nieuwelingen bij de clubs weer op tafel mogen dansen. Ook bij Bayern München moest er gezongen worden. Door trainer Thomas Tuchel, maar Oostenrijker Konrad Laimer stal de show.

Après-ski bij Bayern: Tuchel swingt voor De Ligt en Gravenberch
© FC Bayern
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bayern deelde donderdagavond beelden van het trainingskamp. Te zien was hoe Tuchel, die afgelopen seizoen tussentijds aantrad als hoofdtrainer, de microfoon toebedeeld kreeg. Zelfs de trainer kon niet aan de traditie ontkomen. Tuchel koos, wellicht niet geheel toevallig, voor het nummer ‘Macho, macho’, van Oostenrijker Rainhard Fendrich.

Hoewel het optreden van Tuchel met veel enthousiasme door Matthijs de Ligt en zijn ploeggenoten ontvangen werd, was het vooral nieuwkomer Laimer die de heupen van de spelers van Der Rekordmeister los kon schudden. En dat deed hij met een hit uit eigen land.

Laimer, overgenomen van RB Leizpig, zong een in de Tiroler Alpen populaire après-ski hit. Daarmee stal hij de show. Ploeggenoot Raphaël Guerreiro had meer moeite om zijn publiek te boeien. Wat kunnen ze voetballen, die jongens.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.