Tegenvaller Frenkie de Jong, Pedri lijkt wel klaar voor rentree

Reacties

Frenkie de Jong zal nog even in de wachtkamer van Barcelona moeten verblijven. De 26-jarige middenvelder trainde donderdag niet mee met Blaugrana en zal het aankomende duel met Real Sociedad missen, zo blijkt uit de vrijgave van de selectie van trainer Xavi voor de wedstrijd in San Sebastián.

Tegenvaller Frenkie de Jong, Pedri lijkt wel klaar voor rentree
© Pro Shots
Real Sociedad
Real Sociedad
0 - 1
Barcelona
Barcelona

Goed nieuws is er ook voor trainer Xavi Hernández. Pedri, al twee maanden uit de roulatie met een dijbeenblessure, trainde voor de tweede keer op rij mee met de groep en lijkt klaar voor zijn rentree, want hij zit wel bij de groep.

De Jong viel op 23 september in het duel met Celta de Vigo (3-2) geblesseerd uit met een enkelblessure. Die noopte hem ertoe dat hij ook de interlands tegen Griekenland (0-1 winst) en Frankrijk (1-2 verlies) recent aan zich voorbij moest laten gaan. Eerder deed hij wel mee aan de groepstraining, maar De Jong lijkt een terugslag te hebben.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bij Barcelona, dat afgelopen weekend in blessuretijd onderuitging tegen Real Madrid (1-2), is het zeker dat Sergi Roberto komend weekend ontbreekt. De aanvoerder kampt met een kuitblessure.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.