Teammanager Bierhoff komt met goed nieuws over geblesseerde Özil

Reacties

Mesut Özil kan met Duitsland gewoon in actie komen tijdens het WK in Rusland. Teammanager Oliver Bierhoff sprak tijdens een persconferentie de verlossende woorden.

Teammanager Bierhoff komt met goed nieuws over geblesseerde Özil

Deze week trainde Özil niet met de groep mee vanwege een knieblessure. De sterspeler van Arsenal kampte aan het einde van het seizoen met rugklachten, speelde vervolgens mee in de verloren oefeninterland tegen Oostenrijk (2-1), maar kreeg toen last van zijn knie.

Gevreesd werd voor de WK-deelname van Özil, maar dat is niet nodig volgens Bierhoff. 'Hij heeft al wat sprints getrokken op de training. Ik ga er daarom vanuit dat deze blessure geen onderwerp van gesprek meer is op het WK.' Duitsland speelt vrijdagavond de laatste oefeninterland voor de start van het WK, voor de Duitsers is dat op 17 juni.

'We hebben nog wat tijd, het is daarom niets dramatisch', zijn de geruststellende woorden van de oud-spits. 'Toch is het ook weer niet zo dat we deze blessure moeten onderschatten. We willen geen risico nemen.' Het lijkt daarom uitgesloten dat Özil vrijdag meedoet in de oefeninterland tegen Saoedi-Arabië. De WK-winnaar van 2014 is op het mondiale eindtoernooi gekoppeld aan Mexico, Zweden en Zuid-Korea.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.