Tannane reist niet met Vitesse mee naar Ierland voor duel met Dundalk

Reacties

Vitesse kan donderdag in de return tegen Dundalk geen beroep doen op Oussama Tannane. De 27-jarige aanvaller, die een vertrekwens koestert, ontbreekt volgens de club vanwege fysieke klachten.

Tannane reist niet met Vitesse mee naar Ierland voor duel met Dundalk
Dundalk
Dundalk
1 - 2
Vitesse
Vitesse

Ook Loïs Openda en Romaric Yapi (allebei geschorst) en Eli Dasa en Daan Reiziger (allebei geblesseerd) zijn in Nederland achtergebleven. Jacob Rasmussen is wel op het vliegtuig gestapt, maar is nog niet fit genoeg om in actie te komen. De Deense verdediger werkt in Dublin verder aan zijn herstel.

Vitesse strijdt met Dundalk om een ticket voor de play-offs voor de Conference League. De eerste ontmoeting in Arnhem eindigde vorige week in 2-2 door een late treffer van Openda. Slaagt Vitesse erin om af te rekenen met de Ieren, dan wacht zo goed als zeker een tweeluik met Anderlecht. De Belgische topclub won met 0-3 op bezoek bij Laçi. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.