Talentvolle dribbelaar uit Japan (19) al aan vijfde Spaanse club toe

Reacties

Takefusa Kubo (19) maakt dit seizoen op huurbasis af bij Getafe. De Japanse jongeling was door Real Madrid verhuurd aan Villarreal, maar kwam daar totaal niet uit de verf.

Talentvolle dribbelaar uit Japan (19) al aan vijfde Spaanse club toe
© Pro Shots

In negentien officiële duels voor Villarreal, scoorde Kubo maar één keer. Bovendien werd hij in La Liga maar twee keer in de basis geposteerd. Met wederzijds goedvinden werd de verhuurperiode beëindigd, waarop Real hem nu bij Getafe onderbrengt.

Zo heeft de Japanse buitenspeler, die door de Madrilenen in de zomer van 2019 uit Japan werd weggeplukt, er al een opvallend carrièreverloop op zitten. Tussen 2011 en 2015 speelde hij in de jeugd bij Barcelona waar hij de bijnaam De Japanse Messi vergaarde. Hij brak na door Real te zijn vastgelegd in Spanje op huurbasis door bij Real Mallorca in het seizoen 2019/20. Nu is hij dus al aan zijn vijfde Spaanse club toe, al speelde hij voor Barcelona en Real nooit een officieel duel in de hoofdmacht. Bij Real ligt hij nog vast tot medio 2024.

Onlangs huurde Getafe, de huidige nummer zestien van La Liga, ook al Carles Aleña van Barcelona.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

T. Kubo


Geboortedatum:
4 juni 2001
Leeftijd:
22
Geboorteplaats:
Kawasaki
Nationaliteit
Japan
Lengte:
1,73 m
Gewicht:
64 kg
Huidige club:
Real Sociedad
Nationaal team:
Japan
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Getafe
Meer over Getafe
Meer T. Kubo
Meer over T. Kubo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.