Talenten Mount en Sancho maken debuut in Engelse selectie

Reacties

Mason Mount heeft zijn eerste uitnodiging voor de Engelse nationale ploeg ontvangen. Naast de voormalig speler van Vitesse krijgen ook James Maddison en Jadon Sancho een kans van bondscoach Gareth Southgate.

Talenten Mount en Sancho maken debuut in Engelse selectie

Mount, na zijn verhuurperiode van vorig seizoen bij Vitesse door Chelsea nu gestald bij Derby County, maakte eerder dit seizoen nog zijn debuut voor Jong Engeland. De negentienjarige middenvelder maakt tot dusverre indruk in het Championship. Onder de vleugels van manager Frank Lampard was hij al goed voor drie goals en een assists.

Behalve Mount worden ook jonge spelers als Maddison en Sancho beloond voor hun sterke prestaties. De 21-jarige Maddison was namens Leicester City al goed voor drie goals en twee assists in de Premier League, terwijl de 18-jarige Sancho indruk maakte bij Borussia Dortmund door al vijf goals voor te bereiden. Zijn contract werd daarom al verlengd.

Southgate, die deze donderdag zelf ook een nieuw contract tot en met het WK 2022 bij de Engelse voetbalbond (FA) tekende, heeft in zijn selectie verder nog plek ingeruimd voor onder anderen Chelsea-middenvelder Ross Barkley. Engeland treedt later deze maand aan tegen Kroatië (12 oktober) en Spanje (15 oktober) in de Nations League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.