Lampard voorspelt oogappel Mount grote toekomst bij Chelsea

Reacties

Derby County-manager Frank Lampard heeft zaterdag andermaal de loftrompet gestoken over Mason Mount. De Chelsea-legende voorspelde zijn sterspeler een grote toekomst bij The Blues.

Lampard voorspelt oogappel Mount grote toekomst bij Chelsea

Mount was in het competitieduel met Preston North End zaterdag opnieuw van grote waarde voor Derby door in de 28ste minuut de score te openen. In de tweede helft gaf hij ook de assist op de 2-0 met een hoekschop. Zijn manager kon zijn geluk niet op met de negentienjarige Engelsman, die vorig seizoen op huurbasis voor Vitesse uitkwam.

'Ze pakten hem stevig aan in de eerste helft. Ik wilde dat hij daarop zou reageren en dat heeft hij gedaan met een doelpunt, chapeau. Hij kan heel goed worden en de échte top halen. Hij is nog maar negentien, maar speelt al met zoveel kwaliteit. Technisch is hij briljant, maar zijn werkethiek moet ook niet onderschat worden. Hij is zó snel in het drukzetten, wat hem een heel complete speler maakt', roemt Lampard de middenvelder, die dit seizoen op huurbasis bij de Championship-club speelt.

'Hij moet niet slechts als nummer 10 gezien worden, daar is hij te compleet voor. Maar hij scoort wel zo makkelijk als een nummer 10. Op een gegeven moment zal hij terugkeren naar Chelsea. Daar wil ik nu nog niet aan denken, maar wanneer het gebeurt, zal hij een serieuze kandidaat voor een basisplaats zijn', voorspelt Lampard.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.