Tagliafico ziet Messi terugkeren, Senesi naar Argentinië Onder-23

Reacties

Lionel Messi keert in de komende interlandperiode terug bij de nationale ploeg van Argentinië. De Barcelona-ster is opgeroepen voor de vriendschappelijke duels met Brazilië en Uruguay, net als Ajacied Nicolás Tagliafico.

Tagliafico ziet Messi terugkeren, Senesi naar Argentinië Onder-23
© Pro Shots

De rentree van Messi is toch enigszins verrassend omdat hij in het verleden nog regelmatig oefenduels liet schieten. Bovendien heeft hij een onrustige seizoenstart achter de rug door blessureleed. De aanvaller was bij de nationale ploeg na zijn uitspattingen tegen de arbitrage bij het toernooi om de Copa América afgelopen zomer ook nog eens voor drie maanden geschorst door de CONMEBOL. Die straf kreeg hij begin augustus opgelegd. De 32-jarige Argentijn miste dus de vriendschappelijke wedstrijden in de laatste twee interlandperiodes.

Argentinië neemt het halverwege november op tegen twee van zijn grootste rivalen. Op vrijdag 15 november wordt in Saudi-Arabië (Riyadh) tegen Brazilië gespeeld en vier dagen later wacht in Israël (Tel Aviv) een confrontatie met Uruguay. Dat Tagliafico er dan bij is, is absoluut geen verrassing. De opvallendste naam in de Argentijnse selectie is Nehuén Pérez, een negentienjarige verdediger die door Atlético Madrid is verhuurd aan de Portugese sensatieploeg Famalicão.

Argentinië Onder-23
Feyenoorder Marcos Senesi mag zich melden bij Argentinië Onder-23. De 22-jarige verdediger voegt zich bij de groep die zich gaat voorbereiden op deelname aan de Olympische Spelen in Tokio komende zomer. Senesi speelde begin september al voor Argentinië Onder-23. Lisandro Martínez was er toen ook bij, maar de Ajacied is nu niet opgeroepen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.