Tagliafico, Martínez en Senesi krijgen uitnodigingen uit Argentinië

Reacties

Nicolás Tagliafico is, zoals de laatste maanden gebruikelijk, opgeroepen voor de komende interlands van Argentinië. Zijn ploeggenoot bij Ajax Lisandro Martínez meldt zich evenals Feyenoorder Marcos Senesi bij de selectie van Argentinië Onder-23.

Tagliafico, Martínez en Senesi krijgen uitnodigingen uit Argentinië

Martínez is na zijn transfer van Defensa y Justicia een vaste basisspeler bij Ajax en hoopte dat dit beloond zou worden met een uitnodiging voor het Argentijnse vlaggenschip. Bondscoach Lionel Scaloni heeft de enkelvoudig international echter niet nodig in de oefenwedstrijden tegen Duitsland (9 oktober) en Ecuador (13 oktober). Tagliafico sluit wel weer aan bij de selectie, waarin Lionel Messi ontbreekt. Hij zit een schorsing uit na zijn tirade over de Zuid-Amerikaanse voetbalbond tijdens het Copa América-toernooi.

Martínez en Senesi maken zich op voor een tweeluik met de leeftijdsgenoten van Mexico. In het vorige interlandblok maakte Senesi als basisspeler zijn debuut voor Argentinië Onder-23, in de 5-0 zege op Jong Bolivia. Senesi werd toen een kwartier voor tijd vervangen door Martínez, die daarmee ook zijn debuut maakte. Martínez deed vervolgens ook nog mee tegen Colombia Onder-23 (3-1) en droeg toen zelfs de aanvoerdersband. Senesi, die afgelopen weekend tegen FC Emmen zijn eerste minuten maakte voor Feyenoord, bleef in dit oefenduel aan de kant.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Argentinië
Meer over Argentinië
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.