Tagliafico dankt Ajax-supporters na lastige periode: 'Dit is zo speciaal'

Reacties

Nicolás Tagliafico heeft zondagavond zijn waardering uitgesproken naar de achterban van Ajax. De populaire Argentijnse linksback liep tot zijn grote teleurstelling een droomtransfer naar Barcelona mis. De supporters besloten daarop om hem tijdens het duel met Heracles Almelo massaal te steunen.

Tagliafico dankt Ajax-supporters na lastige periode: 'Dit is zo speciaal'
Ajax
Ajax
3 - 0
Heracles Almelo
Heracles Almelo

'Momenten als vandaag bewijzen nog meer waarom deze fans zo speciaal zijn', meldde Tagliafico via zijn sociale media-kanalen. Ieder balcontact van de publiekslieveling werd zondag door veel geluich opgevolgd, tot blijdschap van de linksback. 'Bedankt voor de fantastische ondersteuning en toewijding die jullie naar mij getoond hebben.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik denk dat je je kansen niet moet missen. Dit was een unieke kans, een droomkans', gaf Tagliafico enkele dagen daarvoor aan in een interview met het Spaanse AS. Tagliafico had gerekend op meer medewerking van Ajax, maar de Amsterdammers wilden hem niet laten gaan. Barcelona wilde de Argentijn alleen via een huurconstructie van Ajax overnemen.

Tagliafico werd in 2018 overgenomen van het Argentijnse Independiente. Sindsdien speelde hij 155 officiële wedstrijden voor Ajax. Dit seizoen is de linksback echter zijn basisplaats verloren. Zondag deed Tagliafico met Ajax wel goede zaken in de titelstrijd. Door de zege op Heracles liep het drie punten uit op concurrent PSV.

'Natuurlijk is Tagliafico teleurgesteld, Ten Hag gaat nog wel even met hem praten'
Eredivisie

Stand Eredivisie 2021/2022

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Ajax
34
26
5
3
98-19
+79
83
2
PSV
34
26
3
5
86-42
+44
81
3
Feyenoord
34
22
5
7
76-34
+42
71
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.