Tadic verlost Ajax in Dortmund

Reacties

Dusan Tadic heeft de verlossende gelijkmaker voor Ajax gemaakt in Dortmund. De Serviër werkte de bal in de 72ste minuut binnen.

Tadic verlost Ajax in Dortmund
© Imago
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
1 - 3
Ajax
Ajax

Ajax keek sinds de 37ste minuut tegen een achterstand aan na de rake penalty van Marco Reus. Dortmund stond toen al met tien man vanwege een rode kaart van Mats Hummels. Toch hielden de Duitsers lang stand.

Ajax kwam niet door de muur van Dortmund heen. Keer op keer ging het mis in de kleine ruimte. In de 72ste minuut volgde de bevrijdende gelijkmaker alsnog. Antony slingerde de bal met links voor. Marin Pongracic verlengde de bal met zijn hoofd, waarna Tadic hem bij de tweede paal kon binnentikken: 1-1.

De Serviër kwam na zijn doelpunt vervelend in botsing met de paal, maar de vreugde bij de Amsterdammers was er niet minder om. Bij een remise in Dortmund blijft Ajax namelijk koploper in Groep C, met drie punten meer dan BVB.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.