Swart wil dat Ziyech valsspeelt, medelijden met Rochet

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Swart wil dat Ziyech valsspeelt, medelijden met Rochet

'Doen. Het wordt veel gedaan. Maar Hakim moet er alleen met niemand over praten, want dan komt er weer ellende van. En áls hij geel wil, moet hij het op een slimme manier doen. Shirtje trekken of even een armpie vasthouden.'
• Als het aan Ajax-icoon Sjaak Swart ligt, pakt Hakim Ziyech zondag tegen Roda JC Kerkrade opzettelijk een gele kaart. Op die manier zou de middenvelder er een week later tegen Sparta Rotterdam vanwege een schorsing niet bij zijn, maar komt de zware uitwedstrijd tegen Vitesse niet in gevaar. (De Telegraaf)

• Wat vindt Lex Immers eigenlijk van ADO Den Haag-eigenaar Hui Wang? Nou, dat wil de middenvelder van Club Brugge best even aan VI vertellen.

'Ik vind het ontzettend sneu voor Sergio. Hij werkt zich een slag in de rondte om te presteren en krijgt nu ineens een andere keeper voor zich. Dat is óók de voetballerij; keihard.'
• Door de komst van Tim Krul is Sergio Rochet plotseling bankzitter bij AZ. Rens van Eijden, als verdediger wel zeker van een basisplaats bij de Alkmaarders, heeft het te doen met de doelman. Maar: 'Het is ook een goede mentale test voor hem.' (De Telegraaf)

'Iedereen zegt, dat hij een beetje vergelijkbaar is met mij. Hij is ook een opkomende linksback en best wel technisch en aanvallend ingesteld. Iedereen ziet hem als een back die in opkomst is, maar hij is geen jong talent meer, want hij is zelfs nog een half jaar ouder dan ik.'
Jetro Willems houdt de ontwikkeling van Ridgeciano Haps in de gaten nu de linksback van AZ steeds meer met de PSV'er vergeleken wordt. Willems benadrukt wel even dat veel mensen vergeten dat hij jonger is dan Haps. (De Telegraaf)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.