Succesvolle rentree Stekelenburg tegen Van Wolfswinkel

Reacties

In zijn eerste optreden in 2014 in het Fulham-doel heeft Maarten Stekelenburg ertoe bijgedragen dat Ricky van Wolfswinkel, die op de bank begon, en Leroy Fer de FA Cup-winst met Norwich City kunnen vergeten (3-0).

Succesvolle rentree Stekelenburg tegen Van Wolfswinkel

Stekelenburg, die in december te maken kreeg met een enkelblessure, keerde in de replay van de derde ronde tegen Norwich City terug onder de lat bij Fulham. De goalie moest in de openingsfase direct aan de bak. Mede dankzij het aluminium werd een tegentreffer hem bespaard.

Het bleef in de eerste helft voor Stekelenburg bij een drukke openingsfase. Want daarna nam Fulham het heft in handen, hetgeen resulteerde in een comfortabele 2-0 voorsprong bij rust. De doelpunten van Darren Bent en Ashkan Dejagah bleken voldoende voor een plaats in de vierde ronde.

Norwich City, dat na de 1-1 gedwongen was tot een replay in Londen, kon op Craven Cottage het tij niet meer keren. Ook het inbrengen van Ricky van Wolfswinkel als extra spits bood geen soelaas. Steve Sidwell maakte na ruim een uur een einde aan de illusies van The Canaries, waar Fer negentig minuten op de bank bleef. Sheffield United is de volgende tegenstander van Fulham.

Glenn Loovens krijgt in de volgende ronde van het FA Cup-toernooi te maken met Rochdale. De verdediger zette met Sheffield Wednesday in de replay Macclesfield Town met 4-1 opzij.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.