Succesvolle generale Midtjylland voor clash met PSV

Reacties

FC Midtjylland heeft de laatste wedstrijd voor het treffen met PSV van komende dinsdag winnend afgesloten. De Deense club won zaterdag in de competitie van het gepromoveerde Viborg.

Succesvolle generale Midtjylland voor clash met PSV
© Pro Shots
Viborg
Viborg
0 - 2
FC Midtjylland
FC Midtjylland

Na de dubbele zege op Galatasaray stuit PSV in de derde voorronde van de Champions League op Midtjylland, de nummer twee van het vorige seizoen in Denemarken. De Eindhovenaren spelen dinsdag thuis in gaan een week later op bezoek in Herning. De Denen begonnen halverwege juli al aan de competitie en verloren toen met 1-2 van Odense BK.

Midtjylland, dat Celtic uitschakelde in de vorige voorronde van de Champions League, won daarna met 1-0 van Aalborg en stuitte zaterdag op het Viborg van Nederlanders Lars Kramer en Justin Lonwijk. Jay-Roy Grot ontbrak vanwege een blessure. Midtjylland was direct de betere ploeg en kreeg kansen via onder anderen voormalig SC Heerenveen-spelers Anders Dreyer en Daniel Høegh.

Viborg hield echter lang stand tegen de Deense topploeg. Pas diep in de tweede helft brak Midtjylland de ban via de Braziliaan Evander, waarna Dreyer even later voor de 0-2 zorgde. Daarmee had Midtjylland de tweede competitiezege van het seizoen binnen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Midtjylland
Meer over FC Midtjylland
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.