Stuttgart ziet in Vágner Love alternatief voor Huntelaar

VfB Stuttgart lijkt er niet meer zo zeker van dat Klaas-Jan Huntelaar de vacature in de spits komt opvullen. Kicker meldt dat de Duitse club een bod van vijftien miljoen euro heeft uitgebracht op Vágner Love.

Stuttgart ziet in Vágner Love alternatief voor Huntelaar

De afspraak tussen Huntelaar en Stuttgart was aanvankelijk dat de spits maandag zou laten weten of hij zou ingaan op de Duitse interesse. De 25-jarige aanvaller vroeg echter om meer bedenktijd en daardoor oriënteert Stuttgart zich op het aantrekken van een alternatief.

De Duitse club zoekt al maanden een opvolger van de aan Bayern München verkochte Mario Gomez. In eerste instantie richtte Stuttgart zich op Demba Ba, maar de Senegalees mag niet vertrekken bij 1899 Hoffenheim. Daarna kwam Huntelaar in beeld.

De Oranje-international hoeft bij Real Madrid nergens meer op te rekenen. De Spaanse club is bereid Huntelaar voor twintig miljoen euro over te doen aan Stuttgart. De transfer was volgens Duitse media een kwestie van tijd, maar tot op heden heeft Huntelaar zijn handtekening nog niet gezet.

Vágner Love is net als Huntelaar een spits van naam. De 25-jarige aanvaller is bezig aan zijn zesde seizoen bij CSKA Moskou en hij wordt regelmatig opgeroepen voor de Braziliaanse nationale ploeg. 'Er is een aanbieding voor mij, waar ik graag op zou ingaan', liet Love afgelopen weekeinde optekenen, zonder de naam van de geïnteresseerde club te noemen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen