Real Madrid reist zonder Huntelaar af naar Ierland

Klaas-Jan Huntelaar lijkt bezig aan zijn laatste dagen in dienst van Real Madrid. De spits reisde niet mee naar Ierland, waar De Koninklijke zich voorbereidt op het nieuwe seizoen.

Real Madrid reist zonder Huntelaar af naar Ierland

Marca meldt dat het besluit is genomen door Huntelaar en de club. Real verwacht dat de 23-voudig international deze week nog wordt verkocht. Huntelaar maakt geen deel uit van de plannen van trainer Manuel Pellegrini en VfB Stuttgart en Tottenham Hotspur zijn geïnteresseerd.

Huntelaar staat pas sinds een half jaar onder contract bij Real, nadat hij in december was overgenomen van Ajax. In totaal speelde de spits twintig competitieduels voor de club uit Madrid, waarin hij acht keer scoorde. Huntelaar heeft nog een contract met Real tot de zomer van 2013.

Deze zomer versterkte de negenvoudig winnaar van de Europa Cup I/Champions League zich met onder anderen Cristiano Ronaldo, Kaká en Karim Benzema. Ruud van Nistelrooy is weer hersteld van een zware knieblessure, waardoor Huntelaar komend seizoen vier extra concurrenten heeft in Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen