'Strijd om gewilde St. Juste barst los: eerste club meldt zich in Duitsland'

Reacties

De belangstelling voor Jeremiah St. Juste neemt alsmaar toe. Sporting Portugal stuurt komende week een delegatie naar Duitsland om met FSV Mainz 05 te praten over een transfer van de 25-jarige verdediger.

'Strijd om gewilde St. Juste barst los: eerste club meldt zich in Duitsland'
© Pro Shots

Dat melden Bild en Record deze zondag. De Duitse boulevardkrant schreef eerder deze week al dat St. Juste in de belangstelling staat van Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen, terwijl er vanuit de Premier League interesse is van clubs als Leicester City en West Ham United. Sporting zou van al die clubs echter het meest concreet zijn, bevestigt ook het Portugese Record.

Mainz staat naar verluidt wel open voor een transfer van St. Juste, die in januari nog werd gelinkt aan Newcastle United. Het contract van de ex-speler van SC Heerenveen en Feyenoord loopt volgend jaar af, maar voor minder dan tien miljoen euro valt er geen zaken te doen met de Bundesliga-club. In 2019 betaalde Mainz zelf nog acht miljoen voor St. Juste aan Feyenoord.

St. Juste groeide na zijn overstap naar Duitsland al snel uit tot een gewaardeerde verdediger in de Bundesliga en werd ook al eens opgeroepen voor het Nederlands elftal, zonder te debuteren. Dit seizoen kwam de geboren Groninger door een schouderblessure pas negen keer in actie, maar desondanks lonkt nu weer een mooie transfer.

Vorig jaar schreven we op VI PRO dit artikel over het spel van St. Juste bij FSV Mainz 05.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer J. St. Juste
Meer over J. St. Juste
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.