'St. Juste volgende Nederlandse transfertarget van Newcastle'

Reacties

In navolging van Mitchel Bakker mag nu ook Jeremiah St. Juste zich mogelijk opmaken voor een transfer naar Newcastle United. De gesprekken met FSV Mainz 05 lopen al.

'St. Juste volgende Nederlandse transfertarget van Newcastle'
© Pro Shots

Dat meldt Sky Deutschland donderdagavond. Newcastle ondernam deze transferperiode al diverse pogingen om het centrum van de defensie te versterken. Lille weigerde een miljoenenbod op Sven Botman en Sevilla liet eerder vandaag nog weten dat ook over een vertrek van de Braziliaan Diego Carlos niet valt te praten. Nu is Newcastle blijkbaar doorgeschakeld naar St. Juste. Voor zo'n vijftien miljoen euro zou Mainz bereid zijn zaken te doen.

Het is een bescheiden transfersom voor het sinds de Saoedische overname zo kapitaalkrachtige Newcastle. Om degradatie uit de Premier League te voorkomen, zijn The Magpies bereid diep in de buidel te tasten. Zo is er met Olmympique Lyonnais een akkoord in de maak over de transfer van middenvelder Bruno Guimarães voor minimaal veertig miljoen euro en heeft Bayer Leverkusen een bod van twintig miljoen ontvangen op Bakker.

Het vertrek van de Nederlandse linksback is nog geen uitgemaakte zaak, omdat Leverkusen naar verluidt eerst een vervanger wil hebben voordat het hem laat gaan. Maar mogelijk vertrekken er deze maand dus twee landgenoten uit de Bundesliga naar het St. James' Park. Eerder trok Newcastle al Burnley-spits Chris Wood en Engels international Kieran Trippier aan. Ook meldde Newcastle zich onlangs voor PSV-middenvelder Ibrahim Sangaré.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Newcastle United
Meer over Newcastle United
Meer J. St. Juste
Meer over J. St. Juste
Meer M. Bakker
Meer over M. Bakker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.