'Strijd om Danjuma is begonnen: Bournemouth weigert miljoenenbod'

Reacties

AFC Bournemouth laat Arnaut Danjuma niet zomaar vertrekken. De Championship-club heeft volgens Sky Sports een bod van dertien miljoen pond (zo'n vijftien miljoen euro) van Villarreal op de 24-jarige aanvaller afgewezen.

'Strijd om Danjuma is begonnen: Bournemouth weigert miljoenenbod'
© Pro Shots

Het bedrag dat de Europa League-winnaar zou overhebben voor Danjuma is ongeveer twee miljoen minder dan Bournemouth in 2019 zelf aan Club Brugge betaalde. Het verklaart waarom The Cherries nu niet meteen toehappen, zeker omdat er veel interesse is voor de tweevoudig Oranje-international. Zo is het VfL Wolfsburg van Mark Bommel ook in de race voor de voormalig aanvaller van NEC en PSV. Tevens zouden er diverse clubs uit de Premier League en enkele Champions League-deelnemers achter hem aanzitten.

Danjuma liet onlangs weten dat zijn ambitie is om deze zomer te vertrekken bij Bournemouth, waar zijn contract nog drie jaar doorloopt. De Nederlander met Nigeriaanse roots heeft met zeventien goals een prima seizoen achter de rug in het Championship, maar slaagde er niet in zijn club naar promotie te leiden. Zelf hoopt Danjuma nu wel op een stap hogerop. 'Ik ben van mening dat ik niet nog een seizoen Championship kan spelen, ik ben de competitie een beetje ontgroeid', zei hij onlangs in onze talkshow VI EK Live.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bournemouth
Meer over Bournemouth
Meer Villarreal
Meer over Villarreal
Meer Danjuma
Meer over Danjuma
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.