Everton frustreert geïnteresseerde clubs in strijd om Danjuma

Reacties

Everton wil niet meewerken aan een tussentijds vertrek van Arnaut Danjuma, naar wie ook PSV heeft geïnformeerd. Olympique Lyon en Crystal Palace hebben pogingen gedaan om de linksbuiten in te lijven.

Everton frustreert geïnteresseerde clubs in strijd om Danjuma
© Pro Shots

De 26-jarige aanvaller is tot het einde van het seizoen verbonden aan Everton. Bij de Premier League-club komt hij minder dan gehoopt aan spelen toe. Sean Dyche deed in de Engelse competitie dertien keer een beroep op de van Villarreal gehuurde Danjuma. Vanaf begin oktober moest de Nederlander het meestal doen met een rol als invaller.

Bij Palace en Lyon is er meer perspectief op speeltijd, maar die clubs zijn net als PSV wel afhankelijk van de medewerking van Everton. The Toffees willen hem vooralsnog echt niet kwijt. Manager Dyche wil de selectie zo breed mogelijk houden vanwege de penibele situatie in de Premier League, waarin de club uit Liverpool met zeventien punten net boven de rode streep staat.

PSV informeerde na het slechte nieuws over de blessure van Noa Lang naar Danjuma, wiens komst financieel wel lastig te realiseren is voor de Eindhovenaren. Voor de zesvoudig international van het Nederlands elftal is De Herdgang bekend terrein. Hij speelde als jeugdspeler jarenlang voor PSV, voordat hij in 2016 naar NEC vertrok.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.