Stewart vertelt resoluut wat hij met bod op Veerman zou doen

Reacties

Van PSV hoeft geen vuurwerk te worden verwacht in de komende transferperiode als het gaat om uitgaande transfers. Technisch directeur Earnest Stewart maakte duidelijk dat de Eindhovenaren niet gretig hoeven toe te happen als er een groot bod binnenkomt.

Stewart vertelt resoluut wat hij met bod op Veerman zou doen
© Pro Shots

Met de overwintering in de Champions League en de indrukwekkende zegereeks in de Eredivisie heeft PSV natuurlijk aandacht getrokken. Het roept de vraag op hoeveel interesse zal zijn ontstaan voor de grootste smaakmakers in het team van Peter Bosz. Beleidsbepaler Stewart schoof maandagavond aan bij het Ziggo Sport-programma Rondo om antwoord te geven op onder meer transfervragen.

De directeur was erg duidelijk toen hem werd gevraagd of hij ook nee gaat zeggen als er een bod van dertig miljoen euro op Joey Veerman binnenkomt. 'Dan zeggen we nee', luidde de reactie die geen ruimte voor twijfel liet. Stewart gaf ook aan dat er nog geen speler bij hem had aangeklopt met een transferwens. 'Nee, en dat is niet gek. We zitten in een heel mooie fase. Iedereen die PSV een warm hart toedraagt, wil heel graag dat we kampioen worden. Daar moeten we keihard voor werken. Dan kan het een heel mooi seizoen worden.'

Toen tafelgenoot Ruud Gullit ter sprake bracht dat hij merkt dat Johan Bakayoko in Engeland interesse heeft gewekt, liet Stewart weten erg onder de indruk te zijn van de progressie bij de twintigjarige Belg. 'Die heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Een twintigjarige jongen die meer dan dertig wedstrijden speelt in de eerste seizoenshelft. Dat vind ik bijzonder knap', aldus de oud-aanvaller, die doelde op zowel de optredens bij PSV als de Belgische nationale ploeg. De teller staat dan in totaal al op 32 gespeelde wedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.