Stewart over PSV: 'Ik kon deze kans niet laten lopen'

Reacties

Earnest Stewart heeft de kans gegrepen om zijn carrière in Nederland voort te zetten. De Amerikaan kon het PSV-aanbod niet laten liggen.

Stewart over PSV: 'Ik kon deze kans niet laten lopen'
© Pro Shots

De rol in Eindhoven, als opvolger van de vertrokken John de Jong, was in zijn ogen meer dan de moeite waard om te overwegen. PSV bood Stewart daarnaast de mogelijkheid om weer in de buurt van zijn familie te werken.

'Toen de kans zich voordeed om terug te keren naar Nederland voor deze interessante en uitdagende rol, kon ik deze niet laten lopen', zegt de oud-international op de website van de Amerikaanse bond over zijn verhuizing naar PSV.

Stewart kijkt met genoegen terug op zijn tijd bij de Amerikaanse bond, waar hij in 2018 neer was gestreken. 'Ik ben extreem trots op wat de technische afdeling van de bond de laatste vier jaar heeft bewerkstelligd om de volgende generatie spelers verder te helpen en de participatie van deze sport in dit land te vergroten. Het was een eer voor mij om de bond te hebben gediend.'

Stewart werkte tussen 2010 en 2015 al bij AZ als technisch directeur, waarna hij de Alkmaarders verruilde voor een avontuur als td in Amerika bij Philadelphia Union. In 2018 werd de oud-spits van NAC Breda, Willem II en VVV-Venlo vervolgens directeur bij de Amerikaanse bond.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.