'Sterling vliegt mogelijk vanavond nog terug naar Qatar'

Reacties

Het is nog de vraag wanneer Raheem Sterling terugkeert in de WK-selectie van Engeland. De aanvaller vertrok halsoverkop uit Qatar na een inbraak in zijn woning in Engeland en was daardoor afwezig in de achtstefinalewedstrijd tegen Senegal. Mogelijk vliegt hij woensdagavond nog.

'Sterling vliegt mogelijk vanavond nog terug naar Qatar'
© Pro Shots
Engeland
Engeland
1 - 2
Frankrijk
Frankrijk

Volgens The Times is Sterling, die in twee van de drie groepswedstrijden een basisplaats had, nog altijd in Engeland. Naar verwachting komt hij morgen met een reactie op de inbraak en vertelt hij daarin ook over zijn plannen voor het restant van het WK.

© Pro Shots

Vertegenwoordigers van Sterling staan in contact met voetbalbond FA over een terugkeer in Qatar. Het is volgens The Sun goed mogelijk dat Sterling woensdagavond nog op het vliegveld stapt en dus spoedig weer deel uitmaakt van de Engelse spelersgroep. 

Bij de training van donderdag zal Sterling naar verwachting niet aanwezig zijn. Als hij ook de training van vrijdag mist, heeft Sterling de gehele voorbereiding op de kwartfinale tegen Frankrijk van zaterdag aan zich voorbij moeten laten gaan. Het ligt dan niet voor de hand dat hij een basisplek krijgt tegen Frankrijk.

Bondscoach Gareth Southgate vertelde voor de start van het duel met Senegal dat hij zondagochtend met Sterling gesproken had om hem te helpen en dat de buitenspeler vervolgens werd opgevangen door anderen.

De politie doet onderzoek naar de mogelijke inbraak, maar weet niet op welke dag die zou hebben plaatsgevonden. Familie van Sterling die was afgereisd naar Qatar merkte bij terugkomst dat er spullen uit de woning verdwenen waren.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO. Nu 50% korting op VI PRO. De eerste 3 maanden voor slechts €4,99

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.