'Sterling miste WK-wedstrijd vanwege inbraak'

Reacties

Gewapende inbrekers zijn het huis van Raheem Sterling binnengedrongen, zo heeft onder meer de BBC gemeld. Volgens Engelse media is de inbraak de reden van de afwezigheid van de 27-jarige aanvaller bij de achtste finale tegen Senegal.

'Sterling miste WK-wedstrijd vanwege inbraak'
© Pro Shots
Engeland
Engeland
3 - 0
Senegal
Senegal

De Engelse voetbalbond maakte het ontbreken van Sterling pas anderhalf uur voor de wedstrijd bekend. De FA noemde familieomstandigheden als reden voor het ontbreken van de dribbelaar. Bronnen hebben tegenover The Sun bevestigd dat er in Engeland is ingebroken bij Sterling, die dat zaterdagavond te horen zou hebben gekregen.

Bondscoach Gareth Southgate vertelde voor de start van het duel met Senegal dat hij zondagochtend met Sterling gesproken had om hem te helpen en dat de buitenspeler vervolgens werd opgevangen door anderen. De 81-voudig international is huiswaarts gekeerd, maar de verwachting is dat hij voor de kwartfinale van zaterdag tegen Frankrijk weer aansluit bij de selectie.

Engeland won zondagavond in de achtste finale overtuigend van Senegal (3-0). Zonder Sterling koos Southgate voor Phil Foden als linksbuiten. De 22-jarige speler van Manchester City gaf twee assists.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO. Nu 50% korting op VI PRO. De eerste 3 maanden voor slechts €4,99

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.