Sterling valt vlak voor start van achtste finale weg bij Engeland

Reacties

Raheem Sterling ontbreekt zondagavond bij de achtste finale tussen Engeland en Senegal. De Chelsea-aanvaller is afwezig vanwege familieomstandigheden, zo heeft de Engelse bond minder dan twee uur voor de aftrap bekendgemaakt.

Sterling valt vlak voor start van achtste finale weg bij Engeland
© Pro Shots
Engeland
Engeland
3 - 0
Senegal
Senegal

Het is niet bekend wat er aan de hand is in de familie van Sterling. Het moeten missen van de 27-jarige linksbuiten is een flinke aderlating voor bondscoach Gareth Southgate. De dribbelaar was basisspeler in de eerste twee poulewedstrijden, tegen Iran en de Verenigde Staten.

Southgate stond op weg naar de achtste finale voor interessante keuzes op de flanken. In de derde groepswedstrijd kregen Marcus Rashford en Phil Foden vanaf de aftrap de kans. De twee maakten indruk. Rashford scoorde twee keer en ook Foden was trefzeker bij de 0-3 overwinning tegen Wales. Bukayo Saka begon het toernooi als eerste rechtsbuiten bij Engeland.

Eerder deze week viel Ben White bij de Engelsen weg om privéredenen. De Arsenal-verdediger is huiswaarts gekeerd.

Southgate laat Saka en Foden starten tegen Senegal, bekijk hieronder de opstelling. De wedstrijd is zo ook te volgen met VI Live.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO. Nu 50% korting op VI PRO. De eerste 3 maanden voor slechts €4,99

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.