'Sterke Doekhi wekt interesse van Italiaanse top'

Reacties

Danilho Doekhi heeft zich in zijn debuutseizoen bij Union Berlin in de kijker gespeeld. Volgens verschillende Italiaanse media zijn Internazionale en Napoli geïnteresseerd in de 24-jarige verdediger die indruk maakt in de Bundesliga.

'Sterke Doekhi wekt interesse van Italiaanse top'
© Pro Shots

Corriere dello Sport meldt dat de naam Doekhi hoog op het lijstje staat bij Inter, dat komende zomer zijn defensie wil vernieuwen. Milan Skriniar zal de club dan transfervrij verlaten. Daarnaast hebben ook Danilo D'Ambrosio en Stefan de Vrij een aflopend contract. Doekhi zou zo'n vijftien miljoen euro moeten kosten.

De verdediger die in de jeugdopleidingen van Excelsior en Ajax speelde, verliet Vitesse na afloop van vorig seizoen transfervrij voor Union Berlin. Bij de huidige nummer drie van Duitsland groeide de voormalige jeugdinternational eind augustus al uit tot basisspeler. Inter moet mogelijk snel handelen. Italiaanse bronnen melden dat Doekhi ook nadrukkelijk in de gaten wordt gehouden door de scouts van Napoli, dat de titel in de Serie A bijna binnen heeft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.