Doekhi haalt zijn gelijk: 'Nu heb je het zelf kunnen beleven'

Reacties

Carnaval An der Alten Försterei! Union Berlin schreef donderdagavond weer een nieuw, groot hoofdstuk in zijn sprookjesboek. Ajax ging met 3-1 over de knie in Berlijn, mede door een doelpunt van Danilho Doekhi. De uitblinker aan Duitse zijde stond na afloop voor de camera.

Doekhi haalt zijn gelijk: 'Nu heb je het zelf kunnen beleven'
© Pro Shots
Union Berlin
Union Berlin
3 - 1
Ajax
Ajax

'Nu heb je het zelf kunnen beleven, leuk dat de Nederlanders in het stadion het nu ook eens gezien hebben. Dit is elke thuiswedstrijd negentig minuten lang, in elke competitie. Ze maken er altijd een spektakel van', begon de ex-speler van Vitesse op ESPN over de veelgeroemde sfeer in het stadion van zijn club. Doekhi heeft zich herhaaldelijk uitgelaten over hoe bijzonder het voetballen in Berlijn is.

Die sfeer is uiteraard mede zo goed door de fantastische prestaties van hun favorieten. Die zijn zelf ook nog wel beduusd over wat ze allemaal presteren. 'Ik had niet gedacht dat we in februari tweede zouden staan, dat we in de Europa League zo ver zouden komen. Maar we zijn aan een mooi seizoen bezig, dus wie weet wat er nog mogelijk is. We zijn een compacte ploeg, die moeilijk te verslaan is. Hopelijk is er aan het eind van het seizoen iets moois.'

'Dit is een hele mooie wedstrijd voor mij. Met familie en vrienden erbij, en dan nog scoren. Da's heel mooi, dan komt er wel wat ontlading vrij. We moeten het een klein beetje vieren, maar niet al te lang', aldus een verstandige Doekhi. Zondag wacht immers al de volgende loodzware opgave: Bayern München-uit.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.