Stelling: Denzel Dumfries is de beste rechtsback van Oranje

Reacties

Een binnenlandse kraker, de volgende Europese week voor Ajax, de blik op het Nederlands elftal en alle perikelen rond het WK van 2022 in Qatar. Ingrediënten genoeg voor onze talkshow van maandag, die zoals gewoonlijk weer om 16.00 uur start.

Stelling: Denzel Dumfries is de beste rechtsback van Oranje

PSV-coach Roger Schmidt vergeleek de zeer vermakelijke kraker tussen PSV en Feyenoord (1-1) zondag met een bokswedstrijd. En een goed gevecht in de ring, vraagt om een goede analyse. In de VI-studio ontvangt gastheer Kees Jansma analyticus Aad de Mos en blikken we nog eens terug op het duel van zondag.

Ook VI-redacteur Pieter Zwart zal aan de hand van een videoanalyse nog eens dieper ingaan op het duel in Eindhoven, terwijl PSV-watcher Marco Timmer van de partij is om de nasleep van het gelijkspel te duiden.

Uiteraard gaat de blik ook vooruit. Vrijdag zal bondscoach Frank de Boer immers zijn definitieve selectie (bekijk hier de voorselectie) voor de komende WK-kwalificatieduels bekendmaken. De rechtsbackpositie is misschien wel de plek waar de meeste discussie over is. Daarom de volgende stelling:

Poll (gesloten) Denzel Dumfries is de beste rechtsback van Oranje
  • 31% Eens (692 stemmen)
  • 69% Oneens (1.566 stemmen)

Mocht het Nederlands elftal uiteindelijk de kwalificatiecyclus met goed gevolg doorstaan, dan is plaatsing voor het nu al meest besproken WK ooit een feit. 'Het WK is de perfecte manier om misstanden in Qatar aan de kaak te stellen', is daarom de stelling die we hebben gekozen om in te gaan op het toernooi dat is toegewezen aan een land waar de mensenrechten geschonden worden.

Poll (gesloten) Het WK is de perfecte manier om misstanden in Qatar aan de kaak te stellen
  • 43% Eens (840 stemmen)
  • 57% Oneens (1.094 stemmen)

In het laatste blok van onze talkshow schuift Süleyman Öztürk, bij VI vaste volger van de buitenlandse topcompetities, aan. Dan gaat de blik immers op de Europese week. Behalve de fraaie affiches in de Champions League staan we ook stil bij Ajax, dat door een 3-0 thuiszege op Young Boys al zo goed als zeker lijkt van een plek in de kwartfinale van de Europa League. Maar is er ook meer mogelijk? Op die vraag gaan we in aan de hand van de volgende stelling.

Poll (gesloten) Ajax gaat de Europa League winnen
  • 42% Eens (956 stemmen)
  • 58% Oneens (1.307 stemmen)

De talkshow van VI wordt elke maandag vanaf 16.00 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Voetbal International, dat 127.000 abonnees telt en maandelijks ruim twee miljoen kijkers trekt. Ook is de show live te volgen via de app en (mobiele) website van VI.

App-update
Om de online talkshow goed te kunnen bekijken via de VI-app is het belangrijk dat de nieuwste update is geïnstalleerd. Bekijk in de App Store voor Android of iOS of je de nieuwste versie op je telefoon hebt. In de nieuwe app is ook een aantal bugfixes toegepast.

Kijk hier onze uitzending van vorige week terug:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Heb je vragen voor in de show? Stel ze in de comments!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.