Steijn wilde gesprekken met Ajax 'stil houden': 'Ingehaald door de pers'

Reacties

Maurice Steijn was al sinds mei in gesprek met Ajax over een mogelijke overstap van Sparta Rotterdam, maar hij hoopte de meetings met directeur voetbalzaken Sven Mislintat zo lang mogelijk stil te houden voor de buitenwacht.

Steijn wilde gesprekken met Ajax 'stil houden': 'Ingehaald door de pers'

'Een week of vijf geleden vond het eerste gesprek plaats. Aan mijn kant wisten toen alleen mijn vrouw en kinderen dat', zei Steijn op de persconferentie. 'Bij Ajax wisten ook heel weinig mensen het, dus je hoopt dat het stil blijft.'

'Sparta heeft mij ook een nieuwe aanbieding gedaan, waarin wij open zijn geweest dat er iets groters ging komen. In dat geval is Sparta kansloos bij dit verhaal. Zo is het gegaan. Het is heel lang stilgebleven. Het was de bedoeling om het maandag bekend te maken, maar zondag werden we ingehaald door de pers', aldus Steijn.

'Wat voor mij ook belangrijk was om het stil te houden, was dat we met Sparta volop in de race waren voor Europees voetbal', besluit de Hagenaar. Steijn leidde Sparta naar een zesde plek en de finale van de play-offs om Europees voetbal. FC Twente bleek over twee wedstrijden te sterk voor de Rotterdammers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.