Stam ziet Nijkamp vertrekken bij FC Cincinatti

Reacties

Gerard Nijkamp vertrekt bij FC Cincinatti. De algemeen directeur wil na ruim twee jaar in Amerikaanse dienst weer dichter bij zijn familie gaan werken.

Stam ziet Nijkamp vertrekken bij FC Cincinatti
© Pro Shots

Nijkamp werkte sinds mei 2019 bij de MLS-club, waar Jaap Stam momenteel de trainer is. Nu vindt de 48-jarige oud-directeur van PEC Zwolle het tijd huiswaarts te keren. 'Ik ben trots op het fundament dat hier ligt en al het harde werk dat iedereen erin heeft gestopt. Ik zal de eigenaren en het bestuur altijd dankbaar zijn voor de kans om bij deze club te werken. Hoewel dit een geweldige kans was, heb ik besloten dat ik dichter bij mijn familie wil werken. Ik wens het team het allerbeste'.

Voorzitter Jeff Berding bedankt Nijkamp voor zijn inzet en toewijding. 'Gerard is een belangrijke leider geweest in het ontwikkelen van ons project, de opening van het TQL Stadium, het verbeteren van de selectie en de doorstroming van de jeugdopleiding naar het eerste elftal en het bouwen van een bredere infrastructuur die het mogelijk maakt om in de toekomst succesvol te zijn. We waarderen zijn inzet en respecteren zijn beslissing om naar zijn familie terug te keren in Europa.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Cincinnati
Meer over Cincinnati
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.