Stadionspeaker eerste FIFA-slachtoffer van verhitte Argentinië - Nederland

Reacties
Stadionspeaker eerste FIFA-slachtoffer van verhitte Argentinië - Nederland
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De eerste strafmaatregel is genomen naar aanleiding van het veelbesproken duel van Argentinië met Nederland. De stadionspeaker is niet meer welkom, zo heeft hij te horen gekregen.

'Helaas, vandaag heeft de FIFA mij op de hoogte gebracht dat ik niet langer de stadionspeaker zal zijn als de nationale ploeg speelt', deelt Gerónimo Benavides het voor hem treurige nieuws via Twitter.

Over de reden achter de verbanning tast hij in het duister. 'De FIFA heeft me niet veel uitleg gegeven om het te begrijpen, over welk deel van het duel met Nederland het gaat', aldus Benavides, die door de FIFA-straf niet de stadionspeaker zal zijn tijdens de halve finale tegen Kroatië.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.