Schotse sterspeler danst vrolijk mee op Beiers welkomstfeestje

Reacties

Waar Oranje maandagavond nog een oefenwedstrijd in Rotterdam speelt alvorens af te reizen naar Duitsland, is Schotland al aangekomen in het EK-gastland. De ploeg van Steve Clarke opent het bal vrijdagavond meteen in de openingswedstrijd tegen de Duitsers, en sterspeler John McGinn heeft er zin in.

Schotse sterspeler danst vrolijk mee op Beiers welkomstfeestje
© Ronnie Esplin
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De Schotten hebben hun basiskamp opgeslagen in het Beierse dorpje Garmisch-Partenkirchen, en daar hadden ze een heuse welkomstceremonie voorbereid. In de Bayernhalle maakte Clarke kennis met burgemeester Elisabeth Koch, waarna een lokaal volksmuziekgezelschap voor de muzikale omlijsting zorgde.

McGinn zag een groepje dansers op het podium en kon zich niet inhouden. De middenvelder van Aston Villa, sowieso vaak de vrolijke noot in de selectie, beklom het podium en probeerde mee te dansen. Een dapper probeersel, maar laat ons zeggen dat McGinn vooral een buitengewoon verdienstelijk voetballer is.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Schotland koos niet zomaar voor Zuid-Duitsland als uitvalsbasis. De openingswedstrijd tegen Duitsland is vrijdagavond immers in de Allianz Arena te München, het derde duel tegen Hongarije zal in Stuttgart gespeeld worden. Tussendoor wacht een iets langere rit: de ontmoeting met Zwitserland wordt in Keulen afgewerkt.

Bekijk hier al onze video's
Meer Schotland
Meer over Schotland
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Meer J. McGinn
Meer over J. McGinn
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.