Spurs-manager in gesprek met Kane, pikant treffen met Man City lonkt

Reacties

Tottenham Hotspur-manager Nuno Espirito Santo rekent komende zondag bij de start van de Premier League op Harry Kane in de pikante confrontatie met Manchester City.

Spurs-manager in gesprek met Kane, pikant treffen met Man City lonkt
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
1 - 0
Manchester City
Manchester City

Kane traint tot komende donderdag nog apart van de groep, omdat de Engelse spits na zijn terugkeer van het EK nog in quarantaine zit. Later deze maandag zal de door City begeerde topschutter wel een gesprek hebben met de manager van Spurs binnen de regels van social distancing. Nuno is naar buiten toe niet van plan om Kane te bekritiseren, maar wil juist een oplossing vinden voor de situatie.

Met de Premier League-start in aantocht is het immers in het belang van de Portugees dat hij alle kikkers in de kruiwagen houdt, zeker Kane. 'Eerst moeten we met elkaar spreken', zei Nuno tegen Sky Sports. 'Dat gaat vandaag gebeuren. En daarna hopen we de situatie op te lossen. Het gaat er niet om of hij te laat is teruggekeerd, maar wat we moeten doen om de situatie op te lossen, dat is belangrijk.'

Kane beweert zelf dat hij volgens planning pas zaterdag hoefde terug te keren bij Spurs, terwijl Engelse media afgelopen week meldden dat hij ontbrak op de club. Meteen werd gesuggereerd dat de 28-jarige goalgetter een vertrek naar City wilde forceren. Kane meent dat er een afspraak ligt dat hij bij een goed bod mag vertrekken, maar voorzitter Daniel Levy ziet hem liever niet naar een concurrent gaan.

Vooralsnog is Kane nog gewoon speler van Spurs en zou hij zondag dus tegenover City kunnen komen te staan. Nuno bevestigde dat de Engelse aanvaller een optie is bij de start van de competitie. 'Alle spelers in de selectie die dagelijks trainen, zullen opties voor ons zijn. Dan is het aan ons om te beslissen', aldus de Portugees, die deze zomer overkwam van Wolverhampton Wanderers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Meer H. Kane
Meer over H. Kane
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.