Kane komt na ophef met statement: 'Ik heb nooit geweigerd om te trainen'

Reacties

Harry Kane heeft vrijdagavond middels een statement gereageerd op de ophef die is ontstaan over zijn afwezigheid op de training van Tottenham Hotspur. De Engelse topspits ontkent dat hij geweigerd heeft te trainen.

Kane komt na ophef met statement: 'Ik heb nooit geweigerd om te trainen'
© Pro Shots

Kane ontbrak maandag bij Spurs toen de selectie zich meldde om enkele tests te ondergaan en bleef in plaats daarvan op zijn vakantieadres. Het leidde tot de nodige kritiek aan het adres van de 28-jarige aanvaller, die een transfer naar Manchester City zou willen afdwingen.

Nu is Kane met een reactie gekomen. 'Het is bijna tien jaar geleden dat ik mijn debuut voor Spurs maakte. Jaar na jaar hebben jullie - de fans - mij altijd gesteund en liefde gegeven. Daarom doet het pijn dat mijn professionaliteit deze week in twijfel is getrokken', schrijft hij in een statement op Twitter.

'Hoewel ik niet in wil gaan op details, wil ik duidelijk maken dat ik nooit heb geweigerd om te trainen en dat ik dat ook nooit zou doen. Ik keer morgen (zaterdag) terug op de club, zoals gepland. Ik zou niets doen dat mijn relatie met de fans in gevaar zou brengen', aldus de Engelse international.

Kane staat in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester City, maar Spurs-voorzitter Daniel Levy weigert zijn topspits naar een concurrent te laten vertrekken. Volgens Engelse media meent Kane dat er een afspraak lag dat de club deze zomer zou meewerken aan een transfer. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Meer H. Kane
Meer over H. Kane
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.