Transferspel tussen Kane, Man City en Tottenham gaat verder

Reacties

Het is geen kwestie meer van verkeerd kijken in de agenda, voor de tweede keer op rij schitterde Harry Kane door afwezigheid bij Tottenham Hotspur. Het lijkt er nu echt op dat de spits een transfer wil forceren.

Transferspel tussen Kane, Man City en Tottenham gaat verder
© Pro Shots

Afgelopen maandag had Kane oorspronkelijk terug moeten keren van zijn vakantie, maar een journalist van Sky Sports heeft hem nooit aan zien komen op het trainingscomplex. Ook dinsdag ontbrak er van Kane elk spoor. Inmiddels zijn diverse journalisten op het verhaal gedoken en komt steeds meer naar buiten over deze grote transferklucht.

We hebben het immers over Kane, nummer drie op de topscorerslijst aller tijden van Tottenham Hotspur en al zeven seizoenen op rij de productiefste doelpuntenmachine namens Tottenham Hotspur in de Premier League. En dan gaat het ook nog om een potentiële transfer naar rivaal Manchester City.

De regerend landskampioen lijkt dit seizoen weer ouderwets met geld te willen strooien. Jack Grealish wordt nadrukkelijk gelinkt aan een stap naar het Etihad Stadium, Kane zou eveneens een belangrijk transfertarget zijn. De ontwikkelingen in de transfersoap volgen elkaar razendsnel op. Kane zou volgens The Athletic niet meer willen trainen totdat hij toestemming krijgt om te praten over een transfer, journalist Fabrizio Romano vertelt dat hij zich deze week nog zal melden bij Tottenham Hotspur om te praten met de clubleiding.

Boven de markt hangt een zogenoemd herenakkoord waar Kane op terugvalt. Hij zou vorige zomer te horen hebben gekregen dat er meegewerkt zou worden aan een vertrek. De clubleiding weerspreekt het ontstaan van zo'n akkoord. Er zou inmiddels uitgesproken zijn dat Kane een boete krijgt als hij zich niet vertoont op de club. Tottenham Hotspur zou er alles aan willen doen om te voorkomen dat Kane naar een Premier League-concurrent vertrekt.

Wordt met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid vervolgd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Gerelateerde artikelen
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Meer H. Kane
Meer over H. Kane
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.