Sporting frustreert United: 'Bruno Fernandes is veel meer waard'

Reacties

Begin deze week was het nog de vraag of Sporting Portugal vrijdag in de topper tegen Benfica nog zou kunnen beschikken over Bruno Fernandes (25), maar zijn transfer naar Manchester United is nog altijd niet rond.

Sporting frustreert United: 'Bruno Fernandes is veel meer waard'
© Pro Shots
Sporting Lissabon
Sporting Lissabon
0 - 2
Benfica
Benfica

En dus kan trainer Jorge Silas vanavond gewoon nog een beroep doen op zijn aanvoerder, die met vijftien goals halverwege het seizoen de clubtopscorer is van de huidige nummer vier van Portugal. Fernandes zelf zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met United, maar volgens diverse media hikte de Engelse grootmacht aan tegen de vraagprijs van Sporting. Dat zou tachtig miljoen euro willen hebben, terwijl United eerder denkt aan een bedrag van rond de zestig miljoen.

Silas werd tijdens zijn perspraatje richting de stadsderby tegen koploper Benfica geconfronteerd met die bedragen. 'Ik heb iemand horen zeggen dat hij de bedragen waarover jullie het hebben niet waard zou zijn. Dat klopt, hij is veel meer waard', zei de Sporting-coach. 'Hij is een uitzonderlijke speler, de beste en meest waardevolle van de competitie, net als vorig seizoen. Los van zijn aanvallende kwaliteiten, verdedigt hij ook mee. Het is logisch dat iedereen hem wil hebben.'

Overigens meldt Sky Sports inmiddels dat beide clubs inmiddels bereid zijn water bij de wijn te doen in de onderhandelingen over de transfer. Fernandes zou zijn overgang naar Manchester na de derby van vrijdagavond tegen Benfica kunnen afronden, doordat United bereid is vijftig miljoen euro te betalen plus twintig miljoen euro aan bonussen. De 25-jarige middenvelder zou volgens berichten in Portugal zondag al op de tribune van Anfield kunnen zitten als zijn nieuwe club het opneemt tegen Liverpool.

In deze video bespreekt Süleyman Öztürk de transferplannen van Manchester United
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Sporting Portugal
Meer over Sporting Portugal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.