Spelers Erzgebirge Aue ongedeerd na ongeval met spelersbus

Reacties

De spelers en staf van de Duitse club Erzgebirge Aue zijn donderdag flink geschrokken tijdens hun reis naar Nürnberg voor de wedstrijd in de Tweede Bundesliga van vrijdag. De spelersbus werd geraakt door brokstukken van een verongelukte auto. De inzittenden van de bus bleven ongedeerd.

Spelers Erzgebirge Aue ongedeerd na ongeval met spelersbus
© Pro Shots

Een auto was eerder op de oprit van de snelweg op zijn kant geraakt en lag langs de kant van de weg van de spelersbus, die nabij Hartenstein reed. Door de brokstukken van de auto die met hoge snelheid op de bus afvlogen sneuvelden enkele ruiten. De bestuurder van de auto werd zwaargewond afgevoerd.

De schrik zat er goed in bij de spelers en de staf, vertelde clubvoorzitter Helge Leonhardt tegen Bild. 'Ik hoorde net pas dat het gebeurd was. Een auto kwam van de andere kant en delen ervan raakten de bus. Gelukkig is er niemand uit ons team gewond geraakt.'

De selectie heeft in minibusjes de reis naar Nürnberg voortgezet. 'De spelers zijn natuurlijk flink geschrokken. De bus is vandaag nog in de garage. We proberen een andere bus te regelen voor de terugreis vanuit Nürnberg morgen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Erzgebirge Aue
Meer over Erzgebirge Aue
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.