Speculaties over Suarez na laten schieten Noorse trip

Luis Suarez gaat niet mee met Liverpool naar Noorwegen. Trainer Brendan Rodgers nam de Uruguayaan niet op in zijn selectie vanwege een voetblessure.

Speculaties over Suarez na laten schieten Noorse trip

De voormalige Ajacied heeft de blessure maandag tijdens de training opgelopen. Liverpool laat op de clubwebsite weten dat nader onderzoek moet uitwijzen hoe ernstig de kwetsuur is. Vooralsnog lijkt het mee te vallen.

Suarez is niet de enige die niet tot het 21-koppige keurkorps behoort. Ook Daniel Agger, Martin Skrtel en Glen Johnson laten woensdag in het oefenduel met Valerenga verstek gaan. Oussama
Assaidi is wel van de partij in Noorwegen.

De blessure zorgt opnieuw voor veel speculatie rondom Suarez. Arsenal jaagt al enkele weken op de spits, die zelf al meerdere keren heeft laten blijken weg te willen bij Liverpool. Ook Real Madrid volgt de aanvaller nadrukkelijk.

Liverpool treft na het duel in Noorwegen zaterdag Celtic. Die oefenwedstrijd is de laatste test voordat de zaterdag daarop het eerste competitietreffen op de agenda staat. Stoke City komt dan op bezoek. Suarez is overigens de eerste zes duels geschorst vanwege zijn vorig seizoen opgelopen schorsing van tien wedstrijden voor het bijten van Branislav Ivanovic van Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen