Speciale welkomstactie: odd van 50.00 voor zege van PSV op RKC

ADVERTORIAL – Na twee duels zonder overwinning wil PSV zondagmiddag in eigen huis weer vertrouwen tanken met een zege. Dat moet gebeuren tegen RKC Waalwijk, de tegenstander tegen wie alle competitiewedstrijden in eigen huis deze eeuw werden gewonnen. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! Voor nieuw spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale actie.

Speciale welkomstactie: odd van 50.00 voor zege van PSV op RKC
© Pro Shots

PSV kwam donderdagavond nog in actie en kwam toen in het eigen Philips Stadion niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen FK Bodø/Glimt. Volgens Ruud van Nistelrooij had zijn ploeg op basis van de kansen meer verdiend. De coach wilde niet negatief zijn en wees erop dat zijn team 'reuzenstappen maakt'. De uitschakeling tegen Rangers FC in de voorronde van de Champions League, de nederlaag tegen FC Twente en het resultaat tegen de Noren mogen de overtuigende zeges in de Eredivisie niet volledig overschaduwen. PSV haalde uit tegen FC Emmen, Go Ahead Eagles, Excelsior en FC Volendam. Komt er tegen RKC weer een indrukwekkende overwinning? De reguliere odd voor een zege is 1.17.

Dat is de reguliere odd, voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er bij Unibet een speciale quotering van maar liefst 50.00. Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan en selecteer de PSV boost x 50

- Doe een storting, dat gaat eenvoudig via iDeal

- Wed op PSV wint van RKC Waalwijk en vink de UniBoost aan

De maximale inzet bij de actie is 1 euro.

PSV heeft sinds 1 januari 2000 al zijn thuiswedstrijden in de Eredivisie tegen RKC gewonnen. In die reeks maakten de Eindhoven 38 goals en kwamen de bezoekers maar vijf keer tot scoren. Met het scorend vermogen zit het in de Eredivisie wel goed bij PSV. De titelkandidaat sloeg in de eerste vijf speelrondes al 23 keer toe, een gemiddelde van 4,6 goals per wedstrijd.

De fraaie actie voor nieuwe Unibet-spelers van 24 jaar of ouder is beschikbaar tot zondag 14.00 uur. Ben je al Unibet-speler? Bekijk dan het uitgebreide aanbod met ruim 240 weddenschappen voor deze wedstrijd en selecteer de mooiste bets.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's