Sparta rondt langverwachte komst af: Olij herenigd met Steijn

Reacties

Sparta Rotterdam heeft Nick Olij binnengehaald. De doelman wordt overgenomen van NAC Breda en gaat zo opnieuw werken met trainer Maurice Steijn. Eerder werkten de twee al samen in Breda.

Sparta rondt langverwachte komst af: Olij herenigd met Steijn
© Pro Shots

De transfer van Olij (26) naar Sparta kondigde zich al een tijdje aan. De Rotterdammers waren al geruime tijd bezig met de komst van de Noord-Hollander, die in het afgelopen seizoen werd gekozen tot de beste doelman van de Keuken Kampioen Divisie. Deze week kwam het tot een akkoord met NAC, waardoor Olij donderdag gepresenteerd kon worden als de opvolger van de naar Watford vertrokken Maduka Okoye.

Bij Sparta zijn er nu vier nieuwe spelers aangetrokken voor het komende seizoen. Naast Olij is dat reservedoelman Youri Schoonderwaldt, verdediger Mike Eerdhuijzen en aanvaller Charles-Andreas Brym. Spits Reda Kharchouch keert bovendien terug van een huurperiode bij FC Emmen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

N. Olij


Geboortedatum:
1 augustus 1995
Leeftijd:
28
Geboorteplaats:
Haarlem
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,88 m
Gewicht:
79 kg
Huidige club:
Sparta Rotterdam
Bekijk hier al onze video's
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Meer N. Olij
Meer over N. Olij
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.