Sparta hoopt met Mühren goals te halen

Reacties

Robert Mühren keert terug in de Eredivisie. De voormalige aanvaller van AZ en Volendam verkaste vorig seizoen in de winterstop naar Zulte Waregem, maar dat avontuur werd geen succes. Sparta Rotterdam verlost de 28-jarige Mühren nu en huurt hem van zijn Belgische werkgever.

Sparta hoopt met Mühren goals te halen

De clubs onderhandelen nog over de constructie. Een transfer op huurbasis met een optie tot koop lijkt het meest aannemelijk, maar Sparta heeft door enkele overgemaakte transfersommen ook de mogelijkheid de aanvaller direct te kopen.

Bij Zulte Waregem kreeg Mühren al te horen dat er ook dit seizoen weinig uitzicht op speelminuten voor hem was. De spits reageerde dat hij in dat geval verhuurd of verkocht wilde worden.

Na het plotselinge vertrek van de Franse supersub Mathias Pogba had Sparta behoefte aan een extra spits. Mühren zal met de Sloveense aankoop Dalibor Volas en jeugdproduct Ragnar Ache moeten concurreren om aan speeltijd te komen. Volas krijgt vooralsnog de voorkeur, Ache mag aan het grote werk ruiken.

Mühren maakte bij AZ vooral indruk als invaller. De rol die Pogba dus bekleedde bij Sparta, maar die hij niet langer zag zitten.

Samenvatting: promovendus VVV-Venlo kent droomstart tegen Sparta
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.