Spanje en Ceballos in spanning na nare overtreding

Reacties

Het is maar zeer de vraag of middenvelder Dani Ceballos nog in actie kan komen tijdens de Olympische Spelen. De Spanjaard viel geblesseerd uit tegen Egypte en onderzoeken hebben weinig positief nieuws opgeleverd. Ceballos blijft echter strijdbaar.

Spanje en Ceballos in spanning na nare overtreding

Ceballos was vlak voor rust het slachtoffer van een nare overtreding van Taher Mohamed, die de middenvelder van Real Madrid hard op zijn enkel raakte. De Egyptenaar ontsnapte aan een rode kaart en kreeg 'slechts' geel voor de onbesuisde tackle op Ceballos. De Farao's hielden de ploeg van Luis de la Fuente in het vervolg verrassend op een doelpuntloos gelijkspel.

Een dag na de wedstrijd plaatste Ceballos een foto van zijn enkel op Instagram. Daarop is te zien dat het gewricht nog altijd zwaar gehavend is, wat kan betekenen dat de olympische droom van de 24-jarige Spanjaard voorbij is. Toch houdt Ceballos de moed erin: 'Pijnlijk, ja. Maar ik ben nog steeds hoopvol en enthousiast om er alles aan te doen om terug te keren en mijn teamgenoten te helpen deze Olympische Spelen.'

Spanje komt woensdag weer in actie op de Olympische Spelen, als het groepsduel met Argentinië op het programma staat. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.