Spanje bijna zonder bondscoach: Luis Enrique opgesloten in de lift

Reacties

De voorbereiding van Spanje op het WK-kwalificatieduel tegen Kosovo is woensdagavond behoorlijk verstoord. De technische staf was namelijk te laat bij het stadion, om een wel héél bijzondere reden.

Spanje bijna zonder bondscoach: Luis Enrique opgesloten in de lift
© Pro Shots
Spanje
Spanje
3 - 1
Kosovo
Kosovo

Spanje trapte om 20.45 uur in Sevilla af tegen Kosovo, maar het had weinig gescheeld of de technische staf van La Roja was daar helemaal niet bij aanwezig geweest. Verschillende media melden namelijk dat bondscoach Luis Enrique en een aantal stafleden in het spelershotel bijna een uur hebben vastgezeten in een lift.

Vlak voor vertrek naar het stadion kwamen de keuzeheer en zijn assistenten Jesús Casas en Aitor Unzué vast te zitten, waardoor zij niet op tijd bij de spelersbus konden zijn. Luis Enrique en zijn rechterhanden moesten wachten tot de opgepiepte technici gearriveerd waren, pas toen konden zij worden bevrijd.

Op dat moment was de spelersbus echter al vertrokken, waardoor de drie trainers met een ander busje van de Spaanse voetbalbond hun spelers achterna reisden. Uiteindelijk arriveerden Luis Enrique en co pas vlak voor de aftrap bij het stadion.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.