Spaanse media: 'Geen ontslag Koeman voor duel met Atlético Madrid'

Reacties

Barcelona zal met Ronald Koeman als trainer toewerken naar de kraker tegen Atlético Madrid in La Liga. Dat is althans de lezing van Spaanse media. Het pijnlijke is wel dat Koeman in de wedstrijd zelf niet langs de zijlijn kan staan: hij is geschorst voor wat mogelijk zijn laatste wedstrijd is.

Spaanse media: 'Geen ontslag Koeman voor duel met Atlético Madrid'
© Pro Shots
Atlético Madrid
Atlético Madrid
2 - 0
Barcelona
Barcelona

Koeman werd geschorst nadat hij in de wedstrijd tegen Granada aanmerkingen had op de leiding. Tegen Levante zat hij niet op de bank en tegen Atlético Madrid zal dat zaterdag ook niet het geval zijn.

Koeman hoeft voorlopig niet te vrezen voor zijn baan, Sport en Mundo Deportivo melden dat de Nederlandse coach in ieder geval aanblijft tot na de wedstrijd tegen Atlético Madrid. De clubleiding wil geen overhaaste beslissingen nemen, hoewel er kort na de wedstrijd al een spoedberaad was onder leiding van president Joan Laporta.

Na de wedstrijd tegen Atlético Madrid begint de interlandperiode en de focus ligt voor de clubleiding dan ook op 17 oktober. Dan is Valencia de tegenstander in Camp Nou. Koeman en Barça kwamen onder vuur te liggen na wederom een teleurstellend resultaat. Benfica versloeg de Catalanen met 3-0 in de Champions League. Spaanse media schreven al over de potentiële vroege uitschakeling van Barça in het elitetoernooi.

'Er is nooit honderd procent vertrouwen geweest in Koeman'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.