'Spaanse CL-deelnemer meldt zich na afscheid Silva voor Van de Beek'

Reacties

Donny van de Beek kan zijn loopbaan vervolgen in Spanje. Real Sociedad onderhandelt met Manchester United over de voorwaarden van een overstap van de 26-jarige middenvelder, melden verschillende Spaanse media.

'Spaanse CL-deelnemer meldt zich na afscheid Silva voor Van de Beek'
© Pro Shots

Sociedad ziet in Van de Beek de mogelijke opvolger van David Silva, die op 37-jarige leeftijd noodgedwongen een punt achter zijn carrière moest zetten wegens een kruisbandblessure. De nummer vier van afgelopen seizoen, die dus uitkomt in de Champions League, zou inzetten op een huurdeal met optie tot koop.

Van de Beek ligt nog tot medio 2025 vast bij Manchester United, dat hem in 2020 voor 39 miljoen euro overnam van Ajax. Op Old Trafford werd de ex-Ajacied echter nooit zo'n bepalende speler als hij in Amsterdam was. Vorig jaar werd hij daarom al verhuurd aan Everton, afgelopen seizoen speelde een knieblessure hem parten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Inmiddels is Van de Beek weer fit. De negentienvoudig international scoorde ook in het oefenduel met Olympique Lyon, maar manager Erik ten Hag nam hem daarvoor niet mee tijdens de oefentrip naar Noorwegen. United staat volgens AS en Marca open voor het vertrek van Van de Beek, zodat het kan doorpakken op de transfermarkt.

Bekijk hier al onze video's
Meer D. van de Beek
Meer over D. van de Beek
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.