Solskjær maakt comeback bij Man U

Ole Gunnar Solskjær maakte donderdag zijn eerste minuten sinds het Champions Leagueduel met Panathinaikos op 16 september 2003. De Noorse aanvaller speelde zestig minuten mee met de reserves van Manchester United tegen die van Aston Villa.

The Mancunians wonnen met 3-0 van de ploeg uit Birmingham, die tot aan het duel nog niet had verloren. Solskjær zelf kwam niet tot scoren. Hij had een grote kans, maar doelman Stefan Postma redde.

'Het is geweldig om weer te kunnen spelen', vertelde de dertigjarige Noor, die vijf maanden had moeten toekijken door een knieblessure. 'Een paar weken geleden had ik een terugslag, toen ik te veel wilde tijdens de training. Maar sindsdien heb ik geen last meer gehad. Het duurt echter nog een flinke tijd voordat ik me weer helemaal wedstrijdfit zal voelen.'

Ook Kléberson keerde terug na een absentie van een maand. De Braziliaan had een tijd verlof gehad om in Brazilië de geboorte van zijn eerste kind mee te maken. De middenvelder speelde alleen de eerste helft mee.